Qui som

PAS (Prevenció , Assistència i Seguiment) es una entitat de professionals creada el 1995 per a la gestió de serveis psicosociosanitaris de la xarxa püblica, especialitzada en la prevenció i  l’assistència en l’àmbit de la salut mental i les addiccions. El seu equip directiu esta format per Sergi Gonzalez (administrador-gerent), Begoña de Irala (coordinadora assistencial i directora del CAS Fontsanta i Raul Yuste (director del CAS Baix LLobregat Centre) . L'entitat es regeix pel conveni laboral del sector aplicat a tot el personal incloent els directius. El pressupost que va assignar el Catsalut al 2020 per a la gestió dels dos CAS referits es de un total de 1.104.804,71 euros.

PAS es va crear com a entitat l’any 1995 pels  professionals de  la psicologia, psiquiatria, treball social i infermeria que formaven part del CAS Fontsanta, al ser externalitzada la gestió del centre per les administracions locals de la zona . 

Des de llavors PAS gestiona  el CAS Fontsanta  (adreçat als municipis de Cornellà de LLobregat , Esplugues de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern), i des del 2008 també el CAS del Baix Llobregat Centre (que amb seu a Sant Feliu de Llobregat dona servei a aquest municipi i els de Cervelló, Corbera, El Papiol, La Palma de Cervelló, Molins de Rei i Vallirana). Ambdos centres formen part de la xarxa del Catsalut. 

 

Cas Baix Llobregat Fontsanta
C/Mossèn Andreu, 13-19 1ª pis
08940 Cornellà de Llobregat
Telef. 93-373.41.52
E-mail:casfontsanta@pas-org.cat                     

Díptic del centre: CAS Bax LLobregat Fontsanta

 

Cas Baix Llobregat Centre
C/Comte de Vilardaga, 37 baixos
08980 Sant Feliu de LLobregat
Telef. 93-632.70.44
E-mail: casbaixllobregatcentre@pas-org.cat       

Díptic del centre: CAS Baix LLobregat Centre

 

Ambdós centres formen part  de la xarxa pública de drogodependències del  Catsalut. PAS assessora  i col·labora ocasionalment també amb altres institucions públiques o entitats privades oferint serveis d’atenció a les persones i grups , així com formació i assessorament a professionals. 

 

Tecnoatenció: Prevencio i atenció a les adiccions a les noves tecnologies: 

Servei de prevenció i atenció a les addiccions a les noves tecnologies . 

Adreçat a Ajuntaments, entitats, empreses , etc 

contacte: pas@pas-org.cat

 

 

PAS - Qui som
PAS - Qui som